Troldtekt b2b portal

Om Troldtekt A/S

Troldtekt er en ikonisk virksomhed, som mange fra byggebranchen kender. Deres produkter er efterhånden en obligatisk del af næsten alt byggeri. 

Udfordringen

Troldtekt stillede os det spørgsmål – kan vi understøtte forhandlere og sælger med en platform der kan hjælpe på tværs af grænser og funktioner? Det var projekts problemformulering. Inden arbejdet startede. Vi vidste godt at der ikke var noget rigtig svar. 

Prototype

Som alle projekter – starter man med en ide og en vision om løsningen. I alle projekter indleder vi med en prototype for at vise potentialet. Vores prototyper bygger på flere elementer. Til dels skal vi vise et potentielt tech stack, men også vise at der er tale om muligheder.

Hvilke segmenter
arbejder vi med?

Vi finder ud af at denne B2B løsning skal bygges i flere view for at kunne understøtte de forskellige segmenter, som man forventer skal bruge løsningen. 

Effektivisering af eksportmarked

Meningen med løsningen er at arbejde på tværs af markeder. Med kunder i alle lande bruges løsningen til at hjælpe salg og distributører med at holde lagerbeholdningen fyldt.

Løsning i drift

Integrationen er et central element i hele løsningen, som automatisere mange processor.

B2B portalen er bygget i Magento 2 – læs mere om platformen her.

Dynamics NAV integration – et succesfuldt samspil med Skanderby A/S

 

Med Skanderby A/S som partner på kundens Dynamics NAV løsning – har vi haft mange sucesser med at implementere den logik der matcher kundens behov. Troldtekt har været ekseptional gode til at fortælle om de problemstilling de har nu, og hvilket de muligvis støder på i den nære fremtid.

 

Vi har valgt at bruge Connectify som integrationsmotor i løsningen. 

 

  • Debitor data bundet til marked. 
  • Prislogik pr. marked
  • Tilbudsdata sendes til NAV
  • Ordredata sendes til NAV
  • Streaming af åbne-, bogførte ordre og fakturaer
  • Leveringsoplysninger ned pr. varelinje
  • Håndtering af paller og andet emballage.
  • Andet logik. 
Vi har skrevet en guide om integrationer mellem Magento og Dynamics NAV eller 365 Business Central. Denne guide er skrevet med henblik på at hjælpe en projektgruppe med at undgå fejl ved udførsel. Læs vores guide her.
 
Interesseret i vores samarbejde med Skanderby? Vi har skrevet lidt om firmaet og de cases vi har sammen – læs om Skanderby samarbejdet her. 

PIM integration - produktlogik via Struct

For Troldtekt er det essentielt, at deres produktdata ligger i et PIM, da de arbejder med flere kanaler på tværs af deres virksomhed. Opbevaringen og distrubition er derfor utrolig vigtig og tilpasset. Platformen er leveret af Strukt A/S  

 

Vi er glade for de muligheder der tilbydes i denne løsning, som er med til at vi kan arbejde med deres produktlogik på tværs af segmenter og markeder. 

 

Integrationen, som vi har bygget er en blanding af “pull og push” sekvenser. De fleste scenarier er dækket ind, og for hvert nye funktionaliteter vi ønsker er deres API nemt at arbejde med. 

 

Vi har oplevet en fantastisk samarbejdsvillighed både teknisk og generel kommunikation om  eks. strategi. 

Hvad bringer fremtiden?

 

Vi arbejder på at flere processor digitaliseres, og vi kan se ind i en fremtid, hvor kerneaktiviteten er digital. Slag skal have flere værktøjer, og kunderne skal kunne betjene sig selv i et større omfang end restock – det kan vi afsløre engang i fremtiden. 

Flere B2B cases &
365 Business Central integrationer

Kaffekapslen.dk

 

 

Vi er her for at hjælpe

Har du spørgsmål, eller skal vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning til dit behov?

Kontakt vores kundeserviceafdeling på 28 91 27 23 eller support@droppinstudio.dk