Om Skanderby A/S

Skanderby er en Aarhusiansk ERp leverandør, som har siden tidernes morgen arbejdet med Microsofts produkter. De er en gruppe konsulenter, som har en dyb forståelse for forretningsprocessor i handels- og produktionsvirksomheder.

Produktfokus hos Skanderby A/S

Der er meget fokus på ERP produkter. Specielt Dynamics 365 Business Central. Her vægter man meget at løsningerne benytter standardfunktioner.

Kontaktperson

Michael Skanderby som er ejer af virksomheden er den primære kontaktperson. han kan kontaktes på ms@skanderby.dk 

,,

Vi har hos Skanderby A/S arbejdet sammen med Droppin Studio i en del år og har lavet mange integrationer mellem Dynamics NAV / Dynamics 365 Business Central og Magento. De mange år – og de mange løsninger – har givet Droppin Studio en rigtig god indsigt i forretningslogikken i Dynamics NAV / Dynamics 365 Business Central, hvilken er en klar hjælp for de af vores kunder der har valgt løsningen. Yderligere oplever vi at de moduler som Droppin Studio har lavet er en klar fordel i forhold til opdatering af data. De bedste anbefalinger af Droppin Studio herfra.

Michael Skanderby
CEO, Skanderby A/S

Cases med Skanderby

Troldtekt
Mikrolab
Kahler Design
Rezas

Et langvarigt samarbejde siden 2014

Vores samarbejde går langt tilbage – faktisk så kan man sige, at det var Skanderby A/S der gav os muligheden for at bygget første version af vores integrationsmodul til Dynamics NAV.

Kvalitetssikring med nøglemedarbejdere

En håndfuld medarbejdere hos SKanderby A/S kender vores modul så godt, at de indenfor 1-3 dage kan have alt nødvendige data publiceret og vi indenfor 7 dage kan være i gang. 

Hvordan kommer du igang?

Uanset jeres situation vil vi starte med en afklaring. Her stiller vi en række spørgsmål som giver os et indblik i jeres opsætning. Vi forsimplet opstartsprocessen. Du skal kun gøre følgende: 

1. Kontakt os hermes@droppinstudio.dk eller en Skanderby medarbejder – find jeres tilknyttet konsulent herinde her!

Fokus på B2B kunder

Meget af vores fællesarbejde har fokus i at udvikle en platform til b2b – med emner som “selvbetjening” og “salg” hvor man har vægtet, at logikken i 365 BC skulle afspejles i B2B platformen. 

 

 

Vi er her for at hjælpe

Har du spørgsmål, eller skal vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning til dit behov?

Kontakt vores kundeserviceafdeling på 28 91 27 23 eller support@droppinstudio.dk