Accelerer din online forretning

Driv e-handel med Droppin og Business Central Online fra Inventio.it

Overvejer du Microsoft Dynamics 365 Business Central? Og har I planer om at accelerere forretningen med en BtB eller BtC webshop? Succesfuld e-handel og gode kundekøbs-oplevelser starter med tæt integration mellem dit ERP-system og din online salgsplatform.

Gennem vores samarbejde med et af landet største og mest erfarne Business Central-konsulenthuse, Inventio.IT, kan du få et Business Central ERP/økonomisystem, som vi på forhånd har integreret til en af markedets førende webshops, Magento.

Med køreklar webshop-integration til Business Central Online fra Inventio.IT, skyder du genvej til automatisk overførsel af bl.a. disse data mellem ERP og webshop:

Inventio.it

Blandt landets største Business Central udbydere

Vores samarbejdspartner Inventio.IT er blandt Microsofts vigtigste og største danske Dynamics ERP-partnere, og en del af Dustin Group. Inventio.IT er specialister i Business Central, Microsofts nyeste forretningsløsning i skyen.  Med Business Central fra Inventio.IT kan I forbinde og sætte fart på alle jeres processer på tværs af økonomi, salg, marketing, lager, produktion, service, projekt og HR – og få adgang til smarte apps til Business Central, der letter jeres hverdag.

Vil du vide mere om Business central og Inventio.it?

Business Unit Manager Hans Juul-Olsen hos Inventio.IT er klar til hjælpe dig. Send en mail til Hans på hjo@inventio.it eller ring 20 88 36 43.

Seneste cases med Inventio.it

Flight Cases - En Inventio.it 365 BC integration til Magento 2
Bijodan - B2C integration til Magento 2

Certificeret API-partnerskab

Gennem de seneste projekter er vores produkter godkendt til SMARTApi som alle 365 BC skal bruge for at udstille den nødvendige data. 

Husk at aktivere SMARTapi

Inden integrationsarbejdet kan komme på tale er det vigtigt, at i har aktiveret Inventio.it api, som vi skal have adgang til – læs mere her!

Hvordan kommer du igang?

Start med at kontakte os – så kan vi indlede en afklaring af jeres behov, hvor vi kvitterer med et gratis estimat. Skriv til os eller udfyld vores kontaktformular. 

Kvalitetssikring med ERP specialister

Med kvalitetssikring mener vi at produktet bygger på Inventio.it standard SMARTApi og deres udviklere. Der er sikret at produktet lever op til deres strenge krav. 

 

 

Vi er her for at hjælpe

Har du spørgsmål, eller skal vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning til dit behov?

Kontakt vores kundeserviceafdeling på 28 91 27 23 eller support@droppinstudio.dk

Østergade 31, 1. sal
8000 Aarhus C
Tlf: +45 28 91 27 23
E-mail: info@droppinstudio.dk

Sprog