Hvorfor du skal integrere din Shopware med 365 Business Central

Det er essentielt i dag for eCommerce platforme, at de sender og modtager data fra forskellige kilder. For en organisation som benytter sig af eCommerce er det essentielt, at de involveret oplever en form for gennemsigtighed i virksomhedens data. 
 

Jeres organisation integreret via Shopware &  jeres ERP 

Om det er sælgeren, en almen forbruger eller erhverskunde så er det muligt for organisationen at benytte den data i har i 365 Business Central til at opnå en gennemsigtighed der kan give nye og bedre muligheder for at vækste. 
integration shopware & 365 business Central

Fordele med vores integration

For at opsumere vores integration – har vi valgt at belyse adskillige områder som er vigtigt for dig at vide. 
 

Cloud integration

Vores løsning er 100% i skyen - hele logikken er bygget i en Cloud server for at give jer den mest fremtidsikret løsning

API-til-API

Vi benytter os af Shopwares API som vi gør med 365 BC API V2 hvis i har en Cloud løsning. Vi sikrer os løsningen altid er opdateret.

Skallerings muligheder

Vi følger din forretning med andre ord så er der ikke nogen data begrænsning. ingen cap på ordrer eller andet som kan forhindre din vækst.

On premise & cloud

Om du har din Shopware installation eller i skyen er det intet problem - vi understøtter begge muligheder.

Kan skræddersyes

Vi lægger vægt på at din forretning er anderledes end andre med mulighed for at skræddersy dine dataflows til dit behov.

Tag din integration med

Vi vægter en vis form for frihed - derfor er det muligt at du kan skifte endpoints til at passe en ny leverandør både på ERP og eCommerce

Dine muligheder

med en integration mellem jeres Shopware løsning og Dynamics 365 Business Central er der mange muligheder, men vigtigt er – hvad ønsker i og hvad kan dække jeres behov. Vores opgave er ikke at sætte jer i en kasse, men mere hjælpe jer med at få 

Vi er her for at hjælpe

Har du spørgsmål, eller skal vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning til dit behov?

Kontakt vores kundeserviceafdeling på 28 91 27 23 eller support@droppinstudio.dk