Build to order Magento shop

Har du spørgsmål til os?

Ring på +45 28 91 27 23 eller send en mail til hermes@droppinstudio.dk

Hermes Honey-Bird Yokhana

Kontaktchef / Partner

ceo-img

Build to order shoppen er til dig med specialfremstillede, unikke produkter

Build to order (BTO) er en produktionsmetode, hvor produkter fremtilles efter kundens specifikationer. Produkterne er skræddersyet og specialfremstillet til at passe kundens individuelle behov. Produkterne er unikke samtidig med, at priserne er dynamiske og afhængige af det produkt, som bliver bestilt.

Det kan eksempelvis være produkter som visitkort med kundens navn og logo, cykler med specifikke mål og tilbehør eller produktionsmaskiner. Fælles for disse typer af produkter er, at pris og produkt afhænger af, hvordan det skal skræddersyes den specifikke kunde.

BTO Magento shop

  • Sælg specialfremstillede produkter med dynamiske priser
  • Lettere arbejdsbyrde og færre manuelle processer
  • Nemmere salg for salgsagenter

Med en build to order Magento shop kan du sælge skræddersyede og specialfremstillede produkter til dine kunder med nogle få klik i webshoppen. Vi bygger shoppen, så den tager højde for de parametre, der påvirker prisen og udformningen af dine produkter. Med en build to order Magento shop, sikrer vi, at du hurtigt kan tilbyde produkter med de eksakte produktspecifikationer, som dine kunder ønsker. Løsningen letter dine medarbejderes arbejdsbyrde, fordi de ikke skal bruge tid og ressourcer på at afklare slutkundens behov og lave prisoverslag manuelt.

Med en build to order Magento shop kan du sælge de produkter, som du ikke vidste kunne afsættes digitalt.

Læs om Bilkas BTO gardinshop her

Nemmere salg for salgsagenter

Løsningen er både smart for dine egne salgsagenter og dine kunder.

På den ene side har dine salgsagenter mulighed for at ’bygge’ produktet i samspil med kunden direkte i webshoppen. Efterfølgende kan din salgsagent sende et link til det specifikke produkt til kunden. Når kunden klikker på linket bliver produktet genskab og lagt i kurven, så kunden selv kan foretage købet, når han har tid. Læs mere her.

På den anden side har dine kunder mulighed for selv at ’bygge’ og bestille deres produkt direkte i webshoppen. På den måde kan du og dine medarbejdere spare tid på det arbejde, der ligger i at oprette denne type ordre manuelt.

Forberedelse

Data

En build to order Magento shop kræver, at dine produktdata er struktureret og klar til at blive importere i Magento. Det betyder, at du enten skal have en Dynamics NAV, C5 er CSV fil som indeholder al data.

Arbejdsgang

For at bygge en build to order Magento shop skal vi have en forståelse for dine arbejdsgange, og den måde din virksomhed håndterer salgs- og ordreprocesser. Du skal derfor have dannet dig et overblik over dine interne processer. Det er nødvendigt for at vi kan bygge en løsning, der passer til din forretning og dine produkter.

Eksempler på løsninger