Ny brandside og BTB/B2B webshop til AYTM

I tæt samarbejde med Vulkan – strategisk design bureau og Microsoft Dynamics NAV eksperterne fra Skanderby har AYTM fået en ny brandside og B2B webshop.

AYTM er et nyt dansk brand, der designer interiør og små møbler. I forbindelse med opstart af brandet skulle der udvikles en digital platform og herunder en B2B Magento webshop.

Besøg shoppen her

Vulkan fik i samarbejde med deres kunde afklaret projektets omfang og designet den digitale platform AYTM ønskede sig. Vulkan har taget ansvar for al afklaring og kommunikation mellem AYTM, Skanderby og Droppin Studio og har været projektledere på opgaven. Vulkan har designet AYTMs nye brandsite og B2B webshop og kontaktede Droppin Studio for at få en teknisk Magento partner med om bord.

Droppin Studio har stået for at implementere designet og opsætte B2B shoppen i Magento. Læs mere her .

I tæt samarbejde med Skanderby er der lavet en integration mellem NAV og AYTM’s Magento B2B webshop. Skanderby har været ansvarlige for alle de tekniske forbindelser i og omkring Microsoft Dynamics NAV. Med udgangspunkt i den standardfunktionalitet, der findes i NAV har AYTM fået en effektiv ERP løsning.

B2B funktionalitet

Med en effektiv NAV integration får Magento shoppen en række vigtige funktioner, der tilgodeser B2B kunder.

  • Login for at se priser
    Kunder, der ikke er logget ind med deres B2B login vil ikke få vist produktprisen.
  • Kundespecifikke priser
    Efter login vil kunden få vist sine egne kundespecifikke priser. Det gælder både salgsprisen og den vejledende udsalgspris.
  • Ubegrænset valuta
    Alle kunder kan i princippet have deres egen valuta, som vil blive vist efter log in.
  • Synkronisering af data
    Produkter, ordrer og gamle ordrer synkroniseres alle fra NAV til Magento.
  • Sammenkædning af produkter på baggrund af ID’er
    Produkterne sammenkædes på baggrund af de produktID’er de har i NAV. På den måde simuleres der konfigurerbare produkter i Magento.
  • Custom B2B checkout
    Der er lavet en skræddersyet checkout side til B2B kunden. Eksempelvis synkroniseres leverings- og betalingsbetingelser pr. kunde fra NAV.

Projektet er udført i et tæt samarbejde mellem kunden, designbureauet, ERP leverandøren og Droppin Studio som Magento specialist.