Om Droppin Studio

Har du spørgsmål til os?

Ring på +45 28 91 27 23 eller send en mail til hermes@droppinstudio.dk

Hermes Honey-Bird Yokhana

Kontaktchef / Partner

ceo-img

5 Grunde til at arbejde sammen med os

  • 100 % Magento specialisering
  • Fokus på e-handel og din forretning
  • Strategiske og løsningsorienterede
  • Skræddersyede løsninger
  • Venlige og serviceminded
hermesHermes Honey-Bird Yokhana

hermes@droppinstudio.dk

morten-munkholm

Morten Bjerring Munkholm

morten@droppinstudio.dk

paw

Paw Nicolai Lawner Holm

paw@droppinstudio.dk

 

 

Droppin Studio er et kreativt bureau med 100 % fokus på e-handel. Vi er specialister i e-handelsplatformen Magento, et CMS system dedikeret til e-handel. Vi har mange års erfaring med Magento og er specielt dygtige til udviklingen af B2B Magento webshops med fuldautomatisk Dynamics NAV integration.

 

Hos Droppin Studio er du og din e-handel i trygge hænder. Vi arbejder målrettet og professionelt for, at vores kunder kan nå deres fulde markedspotentiale.

 

Vores team består af erfarne Magento udviklere og e-handelsspecialister, der tilsammen finder den bedste løsning til kundens forretning. Vores mål er at levere branchens bedste Magento løsninger.

 

01. TÆTTE KUNDERELATIONER

Vores dør er altid åben; kun i samarbejde med dig, skaber vi det bedste produkt. Fra dag ét afklarer vi dine ønsker og visioner, så vi i tæt samarbejde får lavet den Magento webshop, du dømmer om. Vi holder dig løbende opdateret, så du altid vil kunne følge processen. Vi er midlet til at nå dit mål, og derfor er vi nødt til at samarbejde om at finde den rette løsning.

02. STRATEGISK UDVIKLING

Vi prioriterer en gennemskuelig og gennemsigtig proces. I samarbejde med dig klarlægger vi målsætningen for din online strategi og lægger vægt på både brugervenlighed og optimering, så vi får udviklet den helt rigtige løsning for din virksomhed.

 

03. MANGE ÅRS ERFARING

I Droppin Studio har vi mange års erfaring med at udvikle Magento shops. I samarbejde med designbureauer, udviklingsbureauer og ERP-leverandører har vi bygget solide løsninger for en række danske og internationale kunder.

 

04. BULLSHIT-FRI ORGANISERING

Ved at lægge en udviklingsplan fra starten af, har vi altid overblik over projektets udvikling og deadlines. Arbejdsopgaverne er fordelt mellem specialisterne i vores dygtige team, som sikrer de mest optimale løsninger. Al Magento udvikling laves derfor in-house af vores egne kompetente udviklere og alle mellemmænd er skåret fra.

 

05. SKRÆDDERSYEDE LØSNINGER

Vi leverer altid unikke produkter, der er tilpasset dine behov. Vi giver dig muligheden for at skille dig ud fra mængden med spændende, alternative, online løsninger, som er sensitive over for dit marked og dine ambitioner. Vi er eksperter i Magento og arbejder med udgangspunkt i en filosofi om, at alt er muligt.

 

Se vores produkter her eller ring på +45 28 91 27 23

Eksempler på løsninger