Sprogmodul

Har du spørgsmål til os?

Ring på +45 28 91 27 23 eller send en mail til hermes@droppinstudio.dk

Hermes Honey-Bird Yokhana

Kontaktchef / Partner

ceo-img

Magento sprogmodul til nem oprettelse af nye sprog på shoppen

Det er standard i Magento, at der kan oprettes nye storefronts, så der kan arbejdes med nye sprog og valuta. Men oversættelser af produkttekster og andet indhold skal stadig tilføjes manuelt.

Med et avanceret sprogmodul til Magento er det gjort både nemt, simpelt og hurtigt at oprette nye storefront på nye sprog.

Et sprogmodul kan spare din virksomhed for en masse tid og derudover minimere risikoen for manuelle fejl ved copy-pasting af tekst.

Derudover minimeres udgifterne til dit oversættelsesbureau også, da modulet kan integreres direkte med deres system.

Modulet returnerer derfor din investering på flere områder:

 • Færre fejl på grund af manuel copy-pasting
 • Færre udgifter til udviklingsbureau
 • Færre udgifter til lønninger internt
 • Færre udgifter til oversættelsesbureau

Eksport af tekst

En af de vigtigste funktioner er, at modulet giver mulighed for, at der nemt kunne eksporteres tekst fra en af webshoppens eksisterende storefronts. Det betyder, at et hvilket som helst sprog fra webshoppen kan eksporteres i XML filer.
I samarbejde med dit oversættelsesbureau laver vi eksporten, så filerne kan importeres direkte i deres systemer. På den måde sikrer vi, at det altid er den nyeste tekst fra din webshop, der oversættes. I samme omgang kan du selv vælge hvilket indhold, der skal eksporteres. Det er især vigtigt, hvis du ofte opdaterer indholdssider og produkter.

Import af oversættelser

Når indholdet er oversat af oversættelsesbureauet kan XML filerne også nemt importeres i sprogmodulet. Al tekst importeres og kobles på en ny storefront.

Det gælder for al tekst på webshopen:

 • Produktdata
 • Kategoridata
 • CMS sider
 • Nyheder
 • Statiske blokke
 • Moduler
 • Standard Magento tekst

Nyt sprog på 7 minutter

Vi har lavet en oversigt over processen nedenfor. Den viser processen fra du eksporterer al tekst fra shoppen til du har oprettet en ny storefront på et nyt sprog. Med sprogmodulet tager denne proces 7 minutter og du slipper desuden for alt manuel copy-pasting af produktbeskrivelser. sprog flowchart

Redigering

Sprogmodulet gør det nemt at redigere i tekst på tværs af alle sprog. Du vil få vist en oversigt over produkter, kategorier osv., som du også kan søge i. Herefter er det nemt at rette i teksten på tværs af sprog. Når du redigerer i produkttekster, tilføjer nye produkter, laver kampagner e.l. kan du med dette sprogmodul nemt rette i eksisterende tekster på alle oprettede sprog i samme vindue.

Sprogmodulet er derfor ikke kun relevant, når der skal oprettes nye sprog, men også i vedligeholdelsen af content på tværs af flere sprog i din webshop.

Skal der eksempelvis rettes i produkttekster på flere sprog kan du som standard i Magento kun rette i ét produkt på ét sprog ad gangen. Det kræver omkring 6 museklik per produkt per sprog. I sprogmodulet er alle disse overflødige museklik skåret fra. Du kan nu rette i flere tekster på flere sprog i samme omgang uden at skulle klikke frem og tilbage.

 

Eksempler på løsninger