Rug Koncept

Har du spørgsmål til os?

Ring på +45 28 91 27 23 eller send en mail til hermes@droppinstudio.dk

Hermes Honey-Bird Yokhana

Kontaktchef / Partner

ceo-img

Kvalitetstæpper til hele verden

Rug Koncept startede i 1994 med at sælge orientalske og persiske tæpper – siden er forretningen vokset og tæller nu også en online shop, der er kendt for at forhandle kvalitets tæpper til kunder rundt om i verden. Rug Koncept ønskede et opgraderet design, en ekstra storefront på engelsk og en EDI-løsning, der automatisk synkroniserer lageret på shoppen.

RUG KONCEPT I SAMARBEJDE MED DROPPIN STUDIO

Rug Koncept kontaktede Droppin Studio med et ønske om at få lavet en ny Magento webshop med et moderne og tidssvarende design. Udfordringen i denne opgave var for Droppin Studio at produkterne på webshoppen automatisk skulle importeres via Amazons cloud-løsning.

Rugs Homepage big

Besøg shoppen her

AMAZON CLOUD-LØSNING

Droppin Studio har i samarbejde med Rug Koncept og deres leverandør lavet en løsning, der gør det nemt og bekvemt for Rug Koncept at forhandle leverandørens tæpper. Alle produkter, deres specifikationer, billeder og lagerstatus bliver automatisk synkroniseret via en CSV import fra amazons S3 cloud.

DET TEKNISKE SETUP

Leverandørens ERP-system pusher produktinformationer (i en CSV-fil) og produktbilleder til Amazons cloud-løsning. Når en kunde herefter besøger Rug Koncept vises disse data på hjemmesiden, som altså er hentet ned via cloud-løsningen. Når kunden køber et produkt sender Rug Koncepts Magento en mail til leverandøren, som således sørger for at levere produktet til kunden. På den måde slipper Rug Koncept for at have et ERP-system selv og samtidig er det leverandøren, som håndterer ordrer og levering.

Der er tale om en drop-shipping ordning, som gør hele processen nemmere for Rug Koncept. De kan i stedet koncentrere sig om at markedsføre og sælge tæpper til deres irske og internationale kunder.

Cloud-løsningen er desuden med til at styrke webshoppens performance, fordi Amazons lokale servere overalt i verden har leverandørens data liggende, og derfor er det garanteret at data leveres indenfor kort geografisk afstand. En kunde i Asien får dermed vist data fra en lokal server, selvom selve webshoppen ligger på en server i Danmark.

TO STORE-FRONTS

Rug Koncept forhandler tæpper til mange kunder uden for Irland og ønskede derfor en webshop med to separate storefronts. En side til de irske kunder og en side til engelsktalende kunder. På den måde henvender Rug Koncept sig til forskellige typer af kunder og skaber dermed et stærkere brand, som virker mere tillidsfuldt og lokalt. Engelske kunder får vist shoppen på deres eget sprog og priserne vist i pund. Irske kunder får vist priserne vist i Euro. Designet på de to storefronts er identisk, men farverne differentiere mellem de to for at adskille siderne.

Rugs.ie caseRugs Homepage

STRIPE BETALINGSGATEWAY

Droppin Studio opsatte en Stripe betalingsgateway på Rug Koncepts webshop. Løsningen fungerer som en hybrid mellem en klassisk indbetalingsaftale eller betalingsgateway, som man kender dem og så en total løsning som eksempelvis PayPal. En af fordelene ved Stripe er netop, at det fungerer på samme måde som en betalingsgateway på webshoppen – kunden indtaster kortoplysninger uden at betalingsprocessen flyttes til en ekstern site.

En anden fordel er også, at betalingen gennemføres på samme dag, som kunden foretager købet. Dog tager Stripe et fast gebyr og en procentsats af betalingen ved hvert købt. Aftalen kan derfor ikke nødvendigvis anbefales til alle typer forretninger, især ikke hvis webshoppen forhandler meget dyre produkter. Med Stripe har Rug Koncept mulighed for at modtage alle internationale kort og webshoppen er hurtig klar til drift, fordi der ikke er samme behandlingstid som indløsningsaftaler ved selskaber som NETS.

Stripe er opsat som en Extension i Magento, hvor Rug Koncept data er tilkoblet.

INTERESSERET I AT HØRE MERE?

Tag endelig kontakt, hvis du har yderligere spørgsmål.

Kontaktchef Hermes kan fanges på tlf. +45 71 99 34 21
eller send en mail til info@droppinstudio.dk

Andre cases