Magento partner

Har du spørgsmål til os?

Ring på +45 28 91 27 23 eller send en mail til hermes@droppinstudio.dk

Hermes Honey-Bird Yokhana

Kontaktchef / Partner

ceo-img

Droppin Studio er din tekniske Magento partner

I Droppin Studio er vi Magento specialister og din partner i udviklingen af B2B webshops integreret med kundens ERP-system.

Vi leder altid efter nye dygtige samarbejdspartnere, som mangler en teknisk Magento partner til at udvikle den del af kundens løsning. I Droppin Studio har vi mange års erfaring med udvikling i Magento og vores spidskompetencer ligger her. Vi samarbejder derfor gerne med andre design-, ERP- eller udviklingsbureauer for at levere de bedste løsninger til kunden.

 

Er du ERP-leverandør?

Vi bygger integrationen

Hos Droppin Studio har vi mange års erfaring med at udvikle kundens Magento B2B webshop. I samarbejde med jer kan vi integrere webshoppen med jeres ERP løsninger, og leverer en fuldautomatisk integration.

 

Hos Droppin Studio har vi specialiseret os i at lave løsninger, der tager højde for, at ERP-systemer er rygraden i langt de fleste virksomheder. Der findes mange måder at integrere et ERP-system med kundens Magento webshop. Det kommer an på, hvordan kundens forretning ser ud, og hvordan kundespecikke priser eksempelvis defineres, eller hvordan lager håndteres.

 

Dynamics NAV Connector

Ud fra vores erfaringer, har vi udviklet et standard Dynamics Nav Connector Modul, som faktisk er fyldestgørende for de flestes behov. Dette modul bygger på vores mange års erfaringer, og giver kunden mulighed for at nyde godt af alle de erfaringer til en lav månedlig ydelse.

Læs om vores Dynamics NAV Connector

Kontakt os for at høre mere om et samarbejde

Dit navn

Din e-mail

Dit telefonnummer

Kontakt vedrørende:

 

Transparent_Skanderby_logo Vi samarbejder allerede med forskellige Dynamics NAV leverandører

 

Kommer du fra et designbureau?

Kontakt os for at høre mere om et samarbejde

Dit navn

Din e-mail

Dit telefonnummer

Kontakt vedrørende:

 

Vi bygger webshoppen

En webshop er for mange virksomheder vinduet til omverdenen – Et udstillingsvindue, som præsenterer virksomhedens services, produkter og nødvendige informationer.

 

I dit digitale reklame- eller designbureau er I eksperter i at udtænke digitale strategier og løsninger, der sikrer en stærk online tilstedeværelse, effektiv markedsføring af produkter og måske endda en bedre konvertering på webshops.
Hos Droppin Studio er vi bedst til de tekniske aspekter ved digitale løsninger.

 

Sidder du derfor med en kunde, der efterspørger en ny webshop i forbindelse med udviklingen af en ny online strategi, så er vores kompetente udviklere specialiserede i at bygge den webshop du og din kunde efterspørger.

 

B2B Magento shop

Vi er specialister i B2B webshops integreret med kundens ERP system. En effektiv forretningsløsning, der kan spare kunden for mange manuelle arbejdstimer i forbindelse med salg, ordrer- og lagerhåndtering.

Læs om vores Magento B2B løsning

 

Vi samarbejder allerede med forskellige designbureauer