Magento Extension udvikling

Har du spørgsmål til os?

Ring på +45 28 91 27 23 eller send en mail til hermes@droppinstudio.dk

Hermes Honey-Bird Yokhana

Kontaktchef / Partner

ceo-img

Hos Droppin Studio tror vi ikke på skabelonløsninger. Ingen forretninger er ens og det skal en webshop afspejle. En af fordelene ved at udvikle i Magento er dets store bibliotek af Extensions, som man kan købe billigt og bruge til at udvide og specificere webshops.

Vi har skabt et stærkt fundament i Magento og er gode til at udvikle webshops, men vi bruger også mange af vores udviklingstimer på at skræddersy løsninger ved at bruge de udvidelser, som er tilgængelige. Ved at tilpasse og udvikle Extensions til Magento platformen, kan vi lave den rigtige løsning.

Få en Magento Extension – læs mere lige her

Der findes allerede mange Magento Extensions på markedet, som vi kan bruge. Desværre er de oftes ikke gode nok, eller virker ikke i den sammenhæng de skal. Derfor kan det være nødvendigt at tilpasse de udvidelse der findes, fordi unikke problemstillinger kræver unikke løsninger.

BILLIGERE OG SKRÆDDERSYEDE LØSNINGER

De Extension, der kan købes og implementeres, er oftest udviklet til at løse så mange problemer som muligt. De har mange funktionaliteter, for at få flest mulige brugere til at købe dem. Det er selvfølgelig en fordel, fordi de er billigere at få fingrene i, men det betyder også, at de sjældent passer ind i en unik shop. Når vi køber en udvidelse til Magentos standard funktionalitet, sparer vi jer for at skulle købe en masse udviklingstimer, fordi udvidelserne er testet og verificeret. Vi kan derfor bruge vores energi på at tilpasse udvidelserne til webshoppen i stedet for.

MAGENTO EXTENSIONS FRA BUNDEN

I nogle tilfælde er de Extensions, der findes på markedet ikke gode nok og derfor bygger vi i nogle tilfælde også vores egne. Det betyder dels, at der er mulighed for at få de funktionaliteter I ønsker, og dels at der ikke bliver gået på kompromis med løsningerne. Hvis vi ikke kan finde og tilpasse en allerede eksisterende Extension, så laver vi vores egen.

EXTENSIONS I PRAKSIS

Hos Droppin Studio begynder vi altid med at opbygge en dyb forståelse af den forretning, vi skal bygge webshoppen til. På den måde er vores udvidelser til Magento altid baseret på de unikke behov kunden har. Vi har en dyb teknisk forståelse af Magento og erfaring fra andre lignende systemer. Vores perspektiv og råderum er derfor større i forhold til at se mulighederne ved at modificerer og udvikle Magento Extensions, der løser kundens problemstillinger.

Extensions giver rig mulighed for at få webshoppen til at tale sammen med andre systemer, eksempelvis sociale platforme eller analoge kanaler. På den måde bliver hele købsprocessen mere automatiseret og kompatibel og kan i praksis skabe besparelser i både tid og penge.